Bierverpakkingen, altijd leuk!

bierverpakkingen

Bierverpakkingen kunnen zich vaak van elkaar verschillen. De ene heeft veel kleurtjes, de andere weer niet, je bent dus goed aan het kijken hoe je nou de biertjes in wilt pakken. Uiteraard doe je dat als je het aan iemand als cadeau wilt geven. Het is een cadeautje dat leuk kan zijn voor iemand die je nog niet zo goed kent, dus best wel een algemeen cadeau. Ook is het ideaal met feestdagen, waarbij het budget niet al te groot hoeft te zijn. Het leuke is dan dat je de biertjes zelf inpakt, waardoor het presentje wat meer van jezelf voelt. 

Milieuvriendelijk

Echter zijn bierverpakkingen niet alleen voor om cadeautjes te geven. Je kan het ook van wat meer simpele kant bekijken en dan zie je dat je alleen maar kartonnen dozen nodig hebt om het bier daadwerkelijk bij elkaar te hebben. Het karton kan overigens duurzaam zijn, waar we in deze tijd alleen maar naartoe moeten streven. Het karton wordt dan gerecycled. 

bierverpakkingen

De bedoeling

Eigenlijk moet je bierverpakkingen zien voor mensen die een bedrijf hebben in de business. Dus stel dat je een eigen brouwerij hebt, dan is het misschien wel leuk om te kijken of er iets passends bij zit. Je kan het altijd precies aanpassen aan je wensen en hoe het aansluit op je bedrijf. Verder kun je kijken naar de seizoenen waarin je je bier verkoopt. In de warmere tijden kun je de verpakkingen wat meer kleurrijk maken, waardoor het in dezelfde stemming is als het weer. Lekker warm en zonnig. Het is dus mogelijk om een uniek model te ontwerpen, maar je kan ook voor een standaard optie gaan. Het kan gaan om 6 flessen bier, maar 4 en 2 zijn ook zeker een optie. Veel mogelijkheden dus.