De voordeligste linten online

Bij LintjeswinkelXL kan je online lint kopen. Wanneer je op zoek bent naar lint dan kan je bij deze webwinkel het grootste assortiment vinden. Het bedrijf richt zich voornamelijk op grote verbruikers en verkoopt de linten dan ook per rol. Als je op zoek bent naar kleine hoeveelheden (bestellingen per meter) dan kan je beter terecht bij het zusje van LintjeswinkelXL, namelijk Lintjeswinkel.nl

Waarvoor gebruik je lint
Lint is voor vele doeleinden te gebruiken. Het versieren van cadeau’s, als hobby materiaal of gewoon om je huis te versieren. Ook voor het aankleden van je etalage is lint een makkelijke manier om met een aantal kleine aanpassingen je etalage snel van sfeer te veranderen.

Bij LintjeswinkelXL vindt je een groot assortiment aan lint. Onder andere verkopen zij satijnen lint, grosgrain lint, organza lint en verschillende soorten band. Alle linten zijn verkrijgbaar in effen kleuren maar ook met strepen, stippel, meerkleurig, bloemmotief enzovoort.

Online lint kopen

Bij LintjeswinkelXL is het makkelijk om online lint te kopen. Simpelweg aanklikken wat je nodig hebt en dit in je winkelmandje plaatsen. Verder gaan met bestellen en betalen wijs voor zich. Betalingen kunnen worden voldaan met iDeal en Paypal. Prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Voordelen
Je vindt hier het grootste assortiment van Nederland op het gebied van lint. De verkoop is per rol en ook een enkele rol bestellen is geen probleem. De prijzen zijn op groothandel niveau en een bestelling die geplaatst wordt voor 14.00 uur wordt de volgende dag nog bij je afgeleverd.