Een spiegel in je woonkamer

spiegel zilver

In vrijwel iedere badkamer hangt wel een spiegel. Dat is dan ook een normale plek voor een spiegel; daar maak je je op en kleed je je aan, en kijk je naar jezelf terwijl je je tanden poetst. Maar heb je er wel eens over nagedacht een prachtige spiegel zilver in je woonkamer te hangen? Nee? Na het lezen van deze tekst, verander jij van gedachten.

spiegel zilver

Optisch effect

Een spiegel reflecteert. Het laat als het ware een kopie van wat ertegenover staat zien. Dit heeft meer voordelen dan alleen maar tonen hoe jij eruit ziet. Door een spiegel in je woonkamer te hangen, ontstaat er een optisch effect: het lijkt erop dat je woonkamer ineens groter is. Daarbij reflecteert een spiegel licht. Stel dus dat je een donkere kamer hebt, stijlvol en chique, maar moeilijk goed te verlichten, hang hier een spiegel op en aanschouw het verschil. Je chique, donkere woonkamer blijft, maar een tactisch geplaatste spiegel zorgt voor meer sfeerverlichting. Een spiegel vult dus niet alleen op een stijlvolle manier je wand, maar vergroot en verlicht ook nog eens je ruimte!

Stijlvol en praktisch

De spiegel zilver is dus een stijlvolle en praktische invulling van jouw ruimte. Je kunt erin checken of je outfit in orde is, of je haar nog goed zit en of je make-up niet is uitgelopen. Maar ook wanneer je thuisblijft en bankhangt doet de spiegel zijn werk: zorgen voor optimale ruimte en sfeer. Ideaal!

De Perfecthomeshop levert betrouwbare producten van goede kwaliteit en zorgt voor een veilige bezorging bij jou thuis. En mocht de spiegel zilver toch niet heel aankomen? Dan zorgt de Perfecthomeshop direct voor een nieuwe, zonder extra kosten.