Exclusieve kerstpakketten bij Hiephiepkado gevonden

Werkmensen waren heel tevreden

Ik wilde dit jaar mijn werkmensen bedanken voor hun steun en inzet door middel van een exclusieve kerstpakketten. Het moest niet zomaar een pakket worden wat je standaard in een winkel kunt vinden, neen, het moest iets extra zijn want mijn werkmensen die zich elke dag in de weer werken, verdienen dat. Door lang te Googelen vond ik per toeval hiephiepkado. Ik keek aandachtig de website en ik merte dat zij een ruim aanbod aanbieden van vanalles en nog wat. Ik besloot om Xmas bag te bestellen voor mijn werkmensen, want je kon een groter aankoop ineens doen en dat was precies wat ik zocht.

relatiegeschenken-6-376-terre-forti_40302-43296b relatiegeschenken-hiephiepkado

Paste als gegoten in het budget

Ik moest rekening houden met het budget en toch wilde ik tegelijkertijd mijn goede kant laten zien. De Xmas bag bevatte zoveel elementen dat hij eigenlijk gratis was. Als je alles apart moet aankopen en zelf Xmas bags maken, ben je een aanzienlijk meer bedrag kwijt dan dit in één keer en nog eens de verzendkosten erbij. Hiephiepkado was een goede keuze en ik weet al wat ik volgend jaar aan mijn werkmensen cadeau wil geven.

Levering was op tijd

Men gaf op een voorhand een signaal van hoe laat alles werd geleverd. Dit is tot op de minuut goed uitgewerkt, bedankt!