foto-webwinkel-algemeen-1_hNormaal gesproken is het niet iets waar ik alledaags een artikel over schrijf maar sinds ik dit bedrijf ben tegengekomen blijf ik mijn enthousiasme houden. Mijn werkgever heeft namelijk afgelopen week bedankjes besteld om dit te overhandigen aan het personeel, hiermee wilt hij tonen dat hij zeer tevreden is met ons en het werk dat wij leveren. We hebben namelijk bloemzaden gekregen, iets wat ik niet verwacht had dat ik dit ooit zal krijgen maar waar ik laaiend enthousiast over ben!

Het geven van een cadeauBP083-witte-anemoon-foto-2_

Voor wie bedankjes enorm belangrijk is om te geven en te krijgen raad ik dan ook echt aan om eens een kijkje te nemen op de website van Memoriae. Hier vindt je namelijk een ruim assortiment waaruit je kiezen kan. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat ik er niet meer de deur voor uit hoef om een geschikt cadeautje in huis te halen. Vanachter je eigen website is het namelijk mogelijk om te bestellen! 

Doordat je een bedankje geeft of wellicht beter gezegd cadeau weet je zeker dat dit op prijs gesteld wordt. Veel mensen hebben alleen niet in de gaten dat je met een geschenk iemand op een speciale manier bedanken kan. Ongeacht wat diegene voor je heeft gedaan, iemand bedanken is altijd belangrijk! Bloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg