Ik kreeg cadeautips van mijn collega

cadeaus (1)Ik kreeg cadeautips van mijn collega

Ik was op mijn werk en deed mijn agenda open. Oeps! Aanstaand weekend is de verjaardag van mijn moeder al, en dus keek ik mijn collega’s aan en vroeg of er iemand nog cadeautips had. En ondanks dat dit meer als een grapje bedoeld was, kwam een collega in de pauze van mijn werk naar mij toe en liet mij deze website zien. Zij was zelf ook een tijdje opzoek naar cadeautips en vond deze site waar zij uiteindelijk erg leuke cadeau’s heeft kunnen bestellen. En toen ik deze site zo eens aan het bekijken was, kon ik inderdaad zien dat je echt voor elke gelegenheid en of smaak hier zeker wel terecht kunt. En dat is natuurlijk erg prettig want de druk lag al erg hoog omdat ik voor het weekend iets moest hebben voor haar. En daarom ben ik thuis nog eens op deze site verder gaan kijken en heb toen een leuke bestelling gedaan voor mijn moeder dankzij de cadeautips van mijn collega heb ik nu deze site ontdekt. En dat is natuurlijk wel zo handig om te hebben. Want ondanks dat ik nu op korte termijn op zoek was naar een gepast cadeau, het is vaak lang nadenken wat je iemand nu echt moest geven. Nu zijn de kinderen al druk bezig met iets moois voor oma wat zij druk aan het knutselen zijn. En mijn man komt er weer makkelijk vanaf want hij heeft hier helemaal niet over na hoeven denken wat hij zijn schoonmoeder zou geven. Kortom, hij had er zelf ook niet aan gedacht. En dus zijn wij erg blij dat wij met alles er nog op tijd bij waren. Dankzij deze erg leuke site waar ik vast en zeker nog veel vaker op zal gaan bestellen.