Jouw dochter steelt de show in deze prachtige jumpsuits!

meisjes jumpsuits

Meisjes jumpsuits zijn vaak lastige kledingstukken om aan te schaffen. Omdat een jumpsuit uit één geheel bestaat, moet de jumpsuit perfect aansluiten op het lichaam van het meisje. Het is dan ook belangrijk dat je dochter hem past voordat je hem koopt. Het kan nu eenmaal voorkomen dat de maat net niet helemaal goed zit. Een ander lastig probleem is de stijl en print van de jumpsuits. Meisjes hebben op jonge leeftijd algauw een mening over wat ze mooi en niet mooi vinden, dus het is handig om een beetje in te spelen op de trends van vandaag. Want, wat zijn de trends van nu precies wat betreft jumpsuits? Welke jumpsuits zijn nu echt in en helemaal hip? Het antwoord op deze prangende vraag lees je hieronder. Ben je benieuwd welke printjes nu helemaal de bom zijn? Lees dan snel verder!

meisjes jumpsuits

 Een jumpsuit met bloemetjesprint: lief en klassiek!

Bloemetjesprint is helemaal van nu. Een kleurrijk design waar je instant vrolijk van wordt, dat iets wat we in deze tijden maar al te graag zien. Het is nog best een brede trend, omdat je natuurlijk onwijs veel bloemensoorten hebt. Als jouw dochter wat verlegen en timide is, dan is het misschien leuk om te gaan voor rozen. Rozen hebben ook iets gereserveerds en mysterieus. Als jouw dochter eerder een spring-in-’t-veld is, kies dan voor knalgele zonnebloemen of paarse viooltjes. Succes gegarandeerd!

 Een jumpsuit met legerprint: stoer en uitdagend!

Meisjes jumpsuits hoeven niet per se zoetsappig te zijn. Een jumpsuit met legerprint is perfect voor de wat jongensachtige meisjes. Klimt jouw dochter bijvoorbeeld graag in bomen of kan ze wel urenlang voetbal spelen? Kies een army jumpsuit voor haar, en haar dag kan niet meer stuk!

 Een jumpsuit met dierenprint: modern en spannend!

Dierenprint gaat nooit uit de mode, ook niet bij meisjes jumpsuits. Het lijkt een lastige trend, maar eigenlijk is hij onwijs makkelijk te combineren. Kies voor een effen kleur, omdat het anders wel erg druk kan worden. Rood staat bijvoorbeeld erg leuk bij panterprint, of de kleur blauw smelt prachtig samen met een slangenprintje. De keuze is reuze!

En, heb jij al de perfecte jumpsuit in gedachten waarin jij jouw meisje gaat hijsen? De jumpsuit die haar op het lijf geschreven is en waarin zij zich comfortabel en mooi voelt? Als je een van bovenstaande trendy jumpsuits kiest, zit je in ieder geval goed!