Kinderboeken voor iedereen!

Omdat ik in een geschenken winkel werk weet ik altijd perfect wat voor cadeaus ik aan mensen moet geven. Mensen verheugen zich vaak op de cadeau´s die ik ze ga geven. Ik koop vaak spullen uit de winkel waarin ik werk maar voor het cadeautje voor mijn nichtje kon dit niet. Mijn nichtje is een erg slim meisje en is pas acht jaar oud. Ze leest nu al boeken die kinderen van 13 lezen. Lezen is haar hobby en ze kan het dan ook erg goed. Ik heb er altijd bewondering voor hoe zon klein meisje zo goed kan lezen.

Omdat ze zo goed kan lezen moest ik op zoek naar het perfecte kinderboek

Kinderboeken zijn vaak niet van hoog niveau en ik zocht een kinderboek van hoog niveau. Gelukkig vond ik het perfecte boek op de site van boekenavontuur. Dit bedrijf biedt allerlei soorten kinderboeken aan, en dus ook voor mijn nichtje. Na goed zoeken op de website heb ik uiteindelijk het perfecte boek voor haar gevonden. Het boek was niet duur en ze was er erg blij mee. Ze leest het boek dagelijks en ze heeft er veel plezier van. Ze zegt ook dat ze erg veel uit het boek leert. Ze is me erg dankbaar en het is mij weer gelukt om het perfecte cadeau te kopen!