Mason Garments is in maart 2021 opgericht door modeontwerper Rendi Aditia. Nadat hij als kind een onbeschrijfelijk groot gevoel had om eersteklas, luxe items te dragen, droomde Rendi uiteindelijk van het creëren van een groothandelsschoenenmerk dat zijn oorspronkelijke stijl vertegenwoordigt. en artistieke interesse vandaag. Zijn belangrijkste focus ligt op het produceren van heren-, dames- en kindermode van uitzonderlijk hoge kwaliteit met geavanceerde innovatie en hoogwaardige stoffen. In dit artikel zullen we kijken naar de Mason Garments filosofie en hoe deze van toepassing is op het maken van hoogwaardige kleding en schoenen.

Een uniek gevoel

In veel opzichten kan het onbeschrijfelijk unieke gevoel dat het merk Mason Garments bereikt, niet worden gekwantificeerd. Het komt voort uit het feit dat de hoofdpersonen bijna een hypnotiserende macht hebben over de kopers, waardoor ze loyaler en betrouwbaarder zijn dan enig ander high-end merken in de wereld van vandaag. Een ander ding dat hier moet worden vermeld, is dat het onbeschrijfelijk unieke gevoel dat wordt bereikt door de metselwerkkleding ook wordt bereikt door het gebruik van de beste materialen, waarvan sommige voor sommige kopers misschien iets te duur lijken. Desalniettemin werken al deze dingen samen om metselaarkleding tot een van de meest prestigieuze high-end merken ter wereld te maken.

Advertentie

Wat deze specifieke advertentie echt doet opvallen, is de manier waarop het hele scenario aan ons wordt gepresenteerd. Terwijl de man in de advertentie met zijn oudere broer praat over hoe hij degene was die de genoemde spijkerbroek voor het eerst bezat, wordt een foto van de jonge man in kwestie naast hem getoond. Het toont de jongere man die ontspant in een plas water terwijl hij een van de meest comfortabele denimstukken draagt ​​die ooit zijn gemaakt, en we kunnen ons voorstellen hoe dat voor de man zelf moet hebben gevoeld. We kunnen ons ook voorstellen hoe dat gevoeld moet hebben voor zijn oudere broer toen hij hem helemaal gelukkig en ontspannen zag midden in deze geweldige advertentie.