RMF Design is een ontwerpbureau nabij Leiden

Wanneer je eens iets anders aan iemand wilt geven dan het welbekende flesje wijn of een boeket bloemen, dan moet je eens bij het ontwerpbureau Leiden gaan kijken. Zowel voor de zakelijke als de particuliere klant kunnen zij heel veel voor je betekenen. Want tegenwoordig is het mogelijk om door middel van een 3d printer de mooiste creaties te laten maken. Heb je zelf een model gemaakt en wil deze uit laten printen, dan is het mogelijk om dit hier bij RMF Design zelf te doen.  Hierbij ontvang je een passend advies zodat jouw ontwerp perfect geprint wordt. 

Geweldig cadeau

Mijn broer is eerdaags jarig en daarom was ik op zoek naar een cadeau die hij nog niet heeft. Normaal gesproken is dit haast een onmogelijke taak, vooral omdat hij zeer kieskeurig is en bijna alles al heeft. Hiervoor was ik al naar meerdere winkels gegaan om te kijken of er iets tussen zat waar ik hem blij mee kon maken, maar helaas.

Dan maar mijn zoektocht verder via het internet gedaan en daar kwam de site van het ontwerpbureau nabij Leiden naar voren. Hier zag ik een bijzonder leuk idee en meteen schoot bij mij ook een leuk idee naar binnen, ik laat een speciale standaard voor zijn computer maken.