Welke natuurlijke gezichtsmasker is geschikt voor mij?

Heeft jouw huid extra verzorging nodig? Dan wordt het misschien tijd om je gezicht te verwennen met natuurlijke gezichtsmaskers die beschikbaar zijn via www.ik-skinperfection.nl. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten gezichtsmaskers op de markt verkrijgbaar en iedere soort is weer geschikt voor een bepaald huidtype. Daarom lees je in dit artikel welke natuurlijke gezichtsmaskers er allemaal zijn en wat jij het beste kunt kiezen.

Welke natuurlijke gezichtsmaskers moet ik kiezen voor een onzuivere huid?

Heb je een doffe huid vol met onzuiverheden? Dan is aan te raden om een licht-bruisend gezichtsmasker te proberen. Deze bevat geactiveerde bamboehoutskool die als een soort magneet bacteriën en ander vuil aantrekt. Verder zit er ook vulkanische klei en Kaolin in die je huid zuiveren van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert dit licht-bruisende gezichtsmasker ook de celvernieuwing en helpt het poriën te verfijnen. Als je dus last van grove poriën hebt, dan is dit echt een aanrader. Je gebruikt dit masker maximaal twee keer per week, want anders wordt het te heftig voor je huid. Voor een optimaal resultaat smeer je met een serum en een gezichtscrème na gebruik.

Een verzorgende kuur voor je gezicht

Als je niet zozeer een onzuivere huid hebt, maar je toch het gevoel hebt dat je huid iets extra’s nodig heeft, dan kun je kiezen voor een hydraterende crèmemasker. Dit natuurlijke gezichtsmasker van www.ik-skinperfection.nl bevat veel voedingsstoffen die door de huid worden opgenomen, met een stralend fris en gezond gezicht als resultaat. Dit masker kun je iedere dag gebruiken. Je brengt ’s morgens of ’s avonds een laagje op je gezicht aan en laat het zo’n 15 minuten zitten. Vervolgens spoel je het af met lauwwarm water. Voor een ultra-gehydrateerd resultaat kun je het masker ook de hele nacht op de huid laten zitten en gaan slapen. De volgende ochtend maak je je gezicht schoon zoals altijd en je zult merken dat je huid nog nooit zo zacht is geweest!