Cadeautip:leren rijlessen bij een rijschool!

rijschool

rijschoolEen cadeau geven is niet altijd even makkelijker. Gelukkig heb ik pas geleden een cadeau gegeven dat wel erg makkelijk was. Leren rijlessen bij een rijschool was namelijk precies wat mijn zoon wilde hebben. Hij was al erg lang aan het sparen voor zijn rijbewijs en daarom wilde mijn man en ik hem verrassen. Als wij hem zijn rijbewijs zouden geven dan zou hij geld in zijn zak houden. Hier zou hij dan andere dingen mee kunnen doen, leuke dingen.

We moesten natuurlijk nog wel een goede rijschool vinden. We zijn daarom het internet opgegaan. Hier vind je de slagingspercentages van rijscholen. We kwamen toen al snel deze rijschool tegen omdat hier heel veel mensen in een keer slagen. We zijn daarom naar de wbesite toegegaan en we zagen dat je hier ook een gratis proefmiddag kunt nemen. Hierdoor zou degene die gaat lessen eerst kunnen kijken of de school echt bij hem of haar past. Voordat we een pakket kochten wilde we onze zoon eerst een middagje laten kijken of deze school goed bij hem zou passen.

rijdenDe rijschool bevalt zeer goed!autolessen

Pas geleden was het dan eindelijk zo ver. Mijn zoon werd 18 jaar en wij gaven hem het cadeau. Dit vond hij echt fantastisch. Leren rijlessen bij een rijschool was precies wat hij wilde. Het proefdraaien zit er inmiddels al op en hij heeft zijn keuze gemaakt. Hij wil lessen bij rijschool Dekker en dat leek ons ook een heel goed idee!