Relatiegeschenken bij Businessgifts4you

businessgifts4you.nl

Relatiegeschenken uitzoeken voor je bedrijf of organisatie kan best lastig zijn. Want er is zoveel en wat past bij je bedrijf, product en doelgroep. En dan hebben we het nog niet eens over het budget en de prijzen bij de verschillende aantallen. Om te zwijgen over de diverse levertijden. Deze problemen kwamen we zelf ook tegen in het verleden vandaar dat wij zelf bij Businessgifts4you als uitgangspunt hebben dat het overzichtelijk, makkelijk en snel moet zijn. Tegen een hele scherpe prijs uiteraard.

Waar zijn wij goed in

De speerpunten, snel, makkelijk en goedkoop zie je bij ons terug in onze webshop. Wij werken bijvoorbeeld met all-in prijzen. Dit zijn prijzen inclusief bedrukken, instelkosten en verzendkosten. Er komen geen extra kosten meer bij ( behalve de btw). Zo zie  je in één oogopslag wat de producten gaan kosten bij de diverse aantallen.

Bij elk product staat ook de standaard levertijd. Heb je de artikelen eerder nodig, neem dan contact met ons op, vaak kan er iets geregeld worden waardoor wij de artikelen sneller bij je kunnen afleveren.

Wij werken elke dag met passie in de relatiegeschenken. En hebben na al die jaren veel kennis opgedaan. Dus heb je vragen of kom je er niet uit, bel of mail ons, wij denken graag met je mee.

Custommade artikelen

In onze webshop hebben wij meer dan 5.000 artikelen staan, maar wij kunnen veel meer leveren. Het aantal op maat gemaakte artikelen voor klanten neemt ook steeds meer toe en de mogelijkheden van bedrukken zijn de laatste jaren flink uitgebreid. Als je dus een idee hebt maar dit nergens tegenkomt, laat het ons weten, het team van Businessgifts4you gaat dan voor je op zoek.