bedrukte sleutelhanger

Sleutelhangers om weg te geven zijn natuurlijk het leukste als ze perfect aansluiten op je bedrijf, met bedrukte sleutelhangers kun je dit op een eenvoudige manier bereiken. Om te beginnen maak je een keuze in de webshop van sleutelhangers.nl en kies je de goede hanger, eventueel in een gewenste kleur. De sleutelhangers kun je voorzien van een leuke tekst of een mooie afbeelding, het is zelfs mogelijk om een foto up te loaden en deze aan te laten brengen op de sleutelhanger. Op deze manier maak je een unieke sleutelhanger die geen enkel ander bedrijf heeft. 

bedrukte sleutelhanger

Teksten en afbeeldingen mogelijk

Misschien heb je als bedrijf wel een speciaal product wat je graag op een sleutelhanger zou willen hebben, met bedrukte sleutelhangers kun je dit mogelijk maken. Maak een foto van het product en de foto kan gebruikt worden, om het product vast te leggen op de sleutelhanger. Perfect wanneer je een nieuwe dienst moet promoten, of onder de aandacht wil brengen. De sleutelhangers zijn door ieder bedrijf te gebruiken, vaak neemt een sleutelhanger niet veel ruimte in dus eenvoudig om mee te nemen in kleine en grote aantallen.

Kies voor je eigen exemplaar

Er zijn verschillende leuke sleutelhangers waar je gebruik van kunt maken in welke branche je ook werkzaam ben met je bedrijf, op sleutelhangers.nl vind je voor iedere branche een leuk exemplaar die je nog beter aan kunt laten sluiten door deze te bedrukken. Je kunt er lekker mee combineren, de leukste afbeeldingen en teksten erop laten zetten om de ultieme sleutelhanger te maken. Weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn, of heb je vragen over het bedrukken? De medewerkers van de webshop zitten klaar om je van alle informatie te voorzien wat nodig is om de perfecte hanger voor je sleutels te kunnen ontwerpen.