De beste bedrijfsfilms bij www.playforward.nl

De beste bedrijfsfilms bij www.playforward.nl

 

images (1)Als je de site www.playforward.nl nog nooit hebt gezien dan raad ik je zeker aan ‘m gauw eens te bezoeken. Ik heb met mijn werk net een bedrijfsfilm laten maken door de jongens achter deze website www.playforward.nl, namelijk van het bedrijf Playforward. Ik kan je gelijk al vertellen dat ze echt perfect resultaat hebben afgeleverd, we zijn allemaal zeer tevreden over wat het filmpje uiteindelijk is geworden. En niet zo gek ook, want er zit een heel leuk en origineel concept achter dat echt goed is geslaagd. Een paar jaar terug is dit bedrijf waar ik werk pas begonnen en we zijn dus een vrij nieuwe organisatie binnen overigens een nieuwe sector. We hebben enkele opstartproblemen gehad maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot en professioneel bedrijf. En toch kan niemand zich er echt een voorstelling bij maken, bij wat we nou precies doen. Dat komt omdat het voor veel mensen nog een beetje een onoverzichtelijk en ingewikkeld verhaal is. Als ik mijn vrienden vertel wat ik doe dan snapt geen van hen ooit waar ik mee bezig ben. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, want met die bedrijfsfilm van Playforward die we nu hebben, kan ik mensen gewoon naar de website verwijzen. Al mijn vrienden en verwanten hebben de film al gezien en voor hen is een stuk meer duidelijk geworden. Bovendien is het voor potentiële klanten op deze manier ook een stuk dichterbij te brengen.