Een canvas voor mijn moeder haar afscheid

Een canvas voor mijn moeder haar afscheid

 

Wij hebben een mooie en bijzondere foto uitgezocht voor mijn schoonmoeder. Zij is namelijk net gestopt met werken en op de laatste dag hebben wij dit op haar werk gevierd met de familie er bij en de dag erna zijn wij nog eens met z’n allen uit eten geweest. Nu hebben collega’s van mijn moeder een leuke foto door gemaild van een van de eerste dagen dat zij daar als jonge dame aan het werk was. Die heb ik meteen via Hema.nl op canvas laten drukken en deze tijdens het etentje cadeau gedaan aan mijn moeder achter op het doek heb ik de dag er voor allerlei teksten van haar collega’s laten schrijven om er nog een persoonlijkere Touche aan te maken. En nu hangt de canvas meteen in de gang bij mijn ouders en kan je deze zien zodra je binnen komt. Het was een bijzonder cadeau zei ze toen ze met de tranen in haar ogen het canvas doek uitpakte en zo heb ik haar maar weer mooi weten te verrassen. Nu maar goed voor de bloemen zorgen plaagde ik haar ze heeft wel meer dan tien bossen bloemen gekregen en heeft er nu de hele woonkamer vol mee staan. Wel erg emotioneel ze heeft er 22 jaar gewerkt en nu is ze thuis en kan ze haar hobby’s weer gaan oppakken. Ik denk dat het over een tijdje wel went en dat ze er weer plezier in gaat krijgen.