Een dagje uit met de hulp van Ietsdoenofferte.nl

De zomervakantie ligt al weer een aantal maanden achter ons, en de kerstvakantie is weer in zicht. Volop tijd dus om eens een leuk dagje uit te ondernemen. Nu heb ik nog jonge kinderen en wil ik eens wat anders doen dat de standaard kerstmarkten afstruinen en langs de kant van de schaatsbaan staan. Erg leuk natuurlijk, maar het mag ook weleens een keer iets anders zijn dan dat.

Daarom bedacht ik me dus om eens te zoeken naar leuke dagjes uit met kinderen die niet zozeer gerelateerd zijn aan de kerst. Daarbij las ik iets over strandjutten. Je kunt het het hele jaar door doen en het weer speelt niet echt een rol. Je hebt alleen een schep en een zak voor de buit nodig. Dit zullen mijn twee jongens zeer leuk vinden.

Iets totaal anders is het spotten van sprookjeshelden. Op de boerderij van Old MacDonald waan je je echt in een fantasiewereld met sprookjeshelden. Maar, je komt er ook volop dieren van een kinderboerderij tegen. Er is niet alleen een kinderboerderij, maar ook een speeltuin die zeer toegankelijk is tijdens de zonnige dagen. Tijdens de regenachtige dagen is het overdekte Kabouter Klauter Kasteel een heuse aanrader. Kijk ook eens op  IetsDoenOfferte.nl voor het vergelijken van offertes. Wist je trouwens dat ze mensen die een dagje uit ondernemen dagrecreatie noemen.