Een ipad kluis voor mijn oom

Iedereen heeft wel een persoon in zijn of haar familie die erg zuinig is op zijn of haar spullen. Ik heb in ieder geval wel zo’ n familielid, mijn oom is altijd super zuinig op zijn spullen en al helemaal op zijn Ipad. Als hij hem ergens mee naartoe neemt is hij altijd heel erg bang dat  hij hem verliest of dat hij gestolen wordt. Hij is bijna jarig en ik wilde hem een leuk cadeau geven! Het leek mij erg leuk om hem wat extra beveiliging voor zijn Ipad te geven, maar waar vind je nou zoiets?  Hij is altijd erg bang dat er bij hem ingebroken wordt en dat zijn Ipad bijvoorbeeld gestolen wordt, en daar wil ik iets aan gaan doen. Ik ben goed op internet gaan zoeken en ik kwam uit op de website van Ergoquip. Hier zag ik veel verschillende kluisjes, maar ook een Ipad kluis. Dit leek me nou echt iets voor mijn oom! Als hij nu het huis uit gaat of gaat slapen kan hij de Ipad in de Ipad kluis doen. Ik heb de kluis besteld en ik hoop dat ik mijn oom hier blij mee kan maken

Hij is er erg blij mee

Inmiddels is zijn verjaardag geweest en heb ik hem de kluis gegeven. Hij vertelde mij dat hij er super blij mee is en dat hij hem zeker gaat gebruiken! Lijkt jou dit ook wat? Kijk dan snel op de website!