Een leuk en origineel kerstgeschenk uitzoeken

Een kerstgeschenk geven is leuk maar zeker als je dit voor meer mensen tegelijk wilt doen valt het niet altijd mee iets te vinden waar iedereen blij mee is. Als je als ondernemer je personeel iets wilt geven waar ze echt wat aan hebben kun je ook kiezen voor het geven van een Pluim.

Een bijzondere cadeaukaart

Een Pluim is een bijzondere cadeaukaart. Het idee erachter is hetzelfde maar de Pluim is net even anders. Zo wordt deze niet geleverd als een klein cadeaukaartje maar is het een kaart op A4 formaat. De kaart zelf kan persoonlijk gemaakt worden door er een foto of tekst naar keuze op te laten zetten.

In verschillende waardes verkrijgbaar

Niet iedereen heeft evenveel te besteden als het om kerstcadeaus gaat en zeker als je voor veel mensen toch iets leuks wilt doen is het vaak moeilijk iets te vinden waar mensen wat aan hebben en dat toch binnen het beschikbare budget valt. Met een Pluim kun je zelf de waarde kiezen van het cadeau. De ontvanger kan zelf bepalen waar hij of zij de Pluim aan uitgeeft. Dit kan een dagje uit zijn maar ook een leuk cadeau voor in huis. Op de website is te lezen wat je allemaal met dit cadeau kunt doen.

Zelf bepalen wat je ermee gaat doen

Omdat het toch al moeilijk genoeg is om voor iedereen wat leuks te vinden is het slim als je mensen iets cadeau doet waar ze zelf mee kunnen doen wat zij willen. Zo heeft immers iedereen wat aan een dergelijk geschenk. De Pluim kan ook digitaal cadeau gedaan worden. Je kunt er dan een persoonlijke tekst op laten zetten en de Pluim laten versturen via de mail. Als je wat aan de late kant bent om een cadeautje uit te zoeken heeft de ontvanger de Pluim zo in huis.