Erg leuk papieren tassen bedrukken!

Op mijn werk kreeg ik een erg leuke opdracht. Ik denk dat ik deze opdracht gekregen heb omdat mijn baas weet dat ik het leuk vindt om cadeaus en gadgets te zoeken. Ik kreeg namelijk de opdracht om een leuk relatiegeschenk uit te zoeken. Hij wilde wat doen voor zijn klanten en ik moest hem hierbij helpen. Dit vond ik een super leuke opdracht en ik ging meteen enthousiast op het internet zoeken. Daar zag ik erg veel leuke dingen maar ik moest toch een keuze maken. Het belangrijkste was dat het geschenk goed bij ons bedrijf past en we onze gegevens erop konden zetten. Na goed zoekwerk kwam ik uit op de website van Max tassen hier kon ik papieren tassen bedrukken. Dit leek mij erg interessant en ik vond dat dit goed bij het bedrijf past waar ik werk. Ik had het gevoel dat dit precies was wat mijn baas zocht.

En ook mijn baas vond dit een super goed idee!

Ik ben meteen naar mijn baas toegelopen en hij vond het een top idee. We zijn samen naar de website gegaan en we hebben de tassen besteld. De bedrijfsgegevens staan op de tassen en wat mijn baas meteen opviel was dat de tassen absoluut niet duur waren. Papieren tassen bedrukken was een top idee en ik denk dat ik zelf ook nog wel een keer een papieren tas bestel.