Nieuwe speelkeukentje gekocht!

Mijn dochter is sinds een tijdje helemaal weg van haar eigen speelkeukentje. Hiermee staat ze samen met mij in de keuken te “koken”. logo

Feitelijk gezien is het nogal raar gelopen dat zij haar eigen keukentje had. Ze klaagt steeds over het feit dat ze niet mee mag koken in de keuken. Ikzelf vindt het te gevaarlijk om haar met vuur te laten werken waardoor ik bij voorbaat al zeg nee. Ze mag me dan wel meehelpen met het snijwerk, doordat ze hiermee haar eigen mes heeft weet ik zeker dat er geen ongelukjes gebeuren. Aangezien ze over een kleine twee weken jarig is wil ik haar een uitbreidingspakket geven wat gericht is aan haar keukentje. 90050_3

Door mijn zoektocht voort te zetten op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Persempretoys. Hier hebben ze onwijs veel leuke dingen wat gericht is aan een speelkeukentje. Van potjes en pannen tot aan een gehele keuken  voor je zoon of dochter kan je daar  vinden. Ikzelf ben erg enthousiast over dit bedrijf aangezien de kosten bij hun een stuk lager zijn als dat je elders vinden zal. Het leuke van dit bedrijf is toch echt het feit dat je er niet eens de deur voor uit hoeft te gaan om een bestelling te plaatsen. Vanachter je eigen computer kan je dit bestellen, enige wat je zelf moet doen is het inpakken als je het als cadeau geven wil.12610-potsandpansset-pcsout