Reiscadeau gehaald bij Max waterflesjes

waterflesd3Dit jaar ging het voetbal team van mijn broertje op voetbal kamp naar Spanje en het leek mij een leuk idee om waterflesjes te bedrukken bij Max waterflesjes en ze deze mee te geven. Zo hebben ze wat te drinken tijdens de reis en tijdens het voetballen eventueel omdat dat erg belangrijk is tijdens dat hete zomer weer. Ik ging online zoeken naar alle opties en mogelijkheden die er waren en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij de bovenstaande website, het was de meest voordelige en overigens de mooiste optie vond ik. Dus ging ik bestellen, ik bestelde een portie die meer dan genoeg zou zijn voor de reis en voor enkele wedstrijden misschien.

Het was een leuk spontaan cadeau

waterflesd1waterflesd2Ongeveer een week nadat ik besteld had kwam het binnen en precies zoals besteld was alles aanwezig en het resultaat was prima gelukt. De jongens hebben tijdens hun reis genoten van het drinken want het scheelde namelijk een hoop, anders moesten ze zelf drinken meenemen of kopen onderweg. Dankzij Max waterflesjes heb ik voordelig genoeg waterflesjes kunnen bedrukken voor hun reis naar Spanje toe. Ik schrijf dit blog omdat er meerdere mogelijkheden zijn lijkt me ook voor bijvoorbeeld bedrijven, je kunt bijvoorbeeld je logo op de flesjes bedrukken voor reclame doeleinden. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee en ik zou zeggen neem eens een kijkje op de website van Maxilia waar ze nog meer producten aanbieden.