Smakelijke Hema wijn als cadeau!

Bedankt dat je er vandaag weer bent om mijn blog te lezen! Vandaag ga ik het over een leuk cadeautje hebben die ik aan een vriendin van mij heb gegeven op haar trouwdag! Het gaat namelijk over Smakelijke Hema wijn, twee weken geleden had ik dus een bruiloft in Nijmegen. Het is bij een bruiloft gebruikelijk om een leuk cadeau te geven aan de genen die gaan trouwen. Ik heb er lang over gedaan om het juiste cadeau te kopen voor mijn beste vriendin, zo ben ik veel winkels af gegaan en heb ik heel veel websites bezocht maar er stond helaas niks leuks tussen. Toen ik bijna ten einde raad was heb ik hulp gekregen van een collega van mij. Die wees mij er op dat ik bij de Hema hele leuke spulletjes kon krijgen op het gebied van geschenken. Dit advies ben ik ook gaan opvolgen en ik ben meteen naar de Hema gegaan!

Bij de Hema een leuk cadeau!

Bij de Hema heb ik toen een paar hele leuke flessen wijn gevonden, Smakelijke Hema wijn is een heel goed weggevertje! De flessen zien er goed uit en de kwaliteit is ook heel goed voor de prijs van het product, ik was meteen onder de indruk! Ik heb besloten niet verder te kijken maar meteen met een leuke wijn mee terug naar huis te gaan. Aangezien ze zo veel soorten hebben was het dus moeilijk om een keuze te maken maar het is gelukt. Het belangrijkste is nog de het zeker in de smaak viel!