1Ik en mijn partner zijn echte wijn liefhebbers. Wij kunnen gelukkig wijn kopen voor een leuke prijs bij 24/7 wijnshop. Het is overigens veel makkelijker om wijn online te kopen. Suppermakrten zijn vaak duur, ook doen die niet aan bezorgen. Buiten dat heb je op het internet ook veel meer keuze. Wij zijn er dan ook aan gewend om de wijn online te kopen, dit doen we al een aantal jaar.

Een goede website gevonden
2

Ik ben zelf achter deze website gekomen dankzij een goede vriendin van mij. Ik was namelijk met deze vriendin op een zaterdag avond. We waren met een gezellige groep mensen en de drank was op. Zij vertelde ons toen over deze webshop en sindsdien bestel ik hier ook.

Ze hebben veel.

Op de website vind je overigens veel aanbiedingen. Hierdoor heb je de lekkerste wijn voor de laagste prijs! Op de website vind je ook hele leuke wijnpakketten en dit kan bijvoorbeeld erg leuk zijn voor een verjaardag. Kortom, de site biedt erg veel aan!
Heerlijke wijn!

rode wijnLekkere wijn!aanbieidng wijn
Pas geleden was ik samen met mijn vriend en we hadden weer zin in een lekker wijntje. We zijn toen naar de webshop toegegaan en een dag later hadden we de wijn al in huis. Ze bieden namelijk goede service aan. Als je iets besteld dan zorgen zij ervoor dat jij het snel binnen hebt. Voor ons is er in ieder geval maar een plek waar we wijn kopen!