Voor Robin Mobile sim only online vergelijken

Voor Robin Mobile sim only online vergelijken

 

robinDe laatste tijd hoorde ik om me heen steeds meer geroezemoes over Robin Mobile, hoorde ik die naam steeds vaker vallen. Vrienden van me vertelden bijvoorbeeld hoe ongelooflijk goedkoop het is en eigenlijk kon ik dat niet geloven, vermoedde ik echt dat er een addertje onder het gras zou moeten zitten. Ik ging dus zelf maar eens op onderzoek uit, want binnenkort loopt het abonnement op mijn telefoon af en ik wil overstappen op een nieuw abonnement. Een nieuwe telefoon heb ik echter niet nodig want die heb ik zelf nog, hij doet het na een jaar echt nog prima en het zou echt zonde zijn ‘m te gaan vervangen door een nieuwer model, dat is gewoon écht nog niet nodig nu. Ik ging daarom dan ook specifiek sim only online vergelijken en daar kwam inderdaad uit dat Robin Mobile verreweg het goedkoopst is van alle aanbieders. Wat er namelijk uit het sim only online vergelijken kwam, is dat je bij Robin Mobile onbeperkt kan bellen, sms’en en internetten, en dat voor nog geen dertig euro per maand. Dat dit voordelig is kun je wel nagaan natuurlijk, geen omkijken meer naar het aantal minuten dat je al hebt gebeld en niet meer kunnen internetten omdat je dan over je limiet heen gaat.. waarschijnlijk kennen we het allemaal wel. Ik heb die zorgen in de toekomst niet meer want binnenkort gaat mijn nieuwe sim only abonnement in!