Waarom de Ohlala ringen zo leuk zijn

Ik heb weer een leuk idee ontdekt voor het geven van een cadeau. Een aantal maanden geleden heb ik op By Delight de Ohlala ringen zien staan en deze heb ik besteld voor mijn moeder. Omdat zij altijd mijn rots in de branding is en ik haar een sieraad wilde geven die echt jaren mee kan blijven gaan en speciaal is. Nou, dan ben je hier echt aan het juiste adres. Deze ringen zijn erg goed van kwaliteit en mijn moeder is er dolgelukkig mee. De ring draagt zij dagelijks en toen ik afgelopen weekend bij haar op de koffie was en zij stralend naar haar ring keek bedacht ik mij direct dat ik dit ook nog even kwijt moet op mijn blog. Het is echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site als je op zoek bent naar een mooi en bijzonder sieraad voor ook nog eens een prima prijs!

 

Zelf je stijl bepalen en kunnen veranderen

De Ohlala ringen kun je geheel naar eigen smaak bestellen. Dit kan omdat je zelf de “topping” kunt bepalen en dat is natuurlijk erg leuk. Mijn moeder draagt nu een zilveren ring met een zwarte topping. Dit kan zij overal bij combineren en als zij hierop is uitgekeken dan kun je dut makkelijk een andere topping bestellen zonder hiervoor direct een hele andere ring voor te hoeven aanschaffen. En daarom is dit zo leuk makkelijk en ook nog eens voordelig. En uiteraard mag deze cadeau tip natuurlijk niet achterblijven. En hoop ik hiermee ook anderen te kunnen inspireren.