Een aanrader: workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrecht

 

 

 

 

Afgelopen maand was mijn zus jarig! Ik wilde haar op een leuke manier gaan verassen maar hoe? Natuurlijk zocht ik mijn antwoordt op het internet want daar is vrijwel alles te vinden. Ik bekeek het internet en via de link workshop cocktails maken utrecht kwam ik terecht op de website cocktail-experience.nl. Via deze website had ik de mogelijkheid om personeel in te huren voor een workshop cocktails maken utrecht. Ik vond dit een leuk idee en ik stelde het voor aan mijn vriendinnen groep. Iedereen wilde eraan mee betalen en iedereen vond het een erg leuk idee.

Na overleg met mijn vriendinnen groep nam ik het besluit telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik had namelijk een aantal vragen betreft de kosten en dergelijke. Na een goed gesprek kwam ik tot de conclusie om in zee te gaan met dit bedrijf. Uiteindelijk plande ik dan ook een datum in!

Cocktails

Geslaagde avond!

Achteraf kan ik u dan ook mededelen dat het een geweldige avond was. Iedereen heeft enorm genoten vooral mijn zus. Zij vond het een geweldige verrassing van ons en zijn kon haar geluk niet op. De gehele avond heeft iedereen zich uitermate vermaakt onder het genot van heerlijke zelfgemaakte cocktails!

Wilt u een gezellige avond met u vrienden/vriendinnen beleven? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de website van cocktail-experience.nl. Het bedrijf geeft geweldige leuke workshops waar je met een groep vrienden/vriendinnen enorm van geniet. Het personeel is zeer klantvriendelijk en maakt er een geslaagde avond van!

Leuke avond