Kies voor een geschikte versie van Windows 10

Wil je je computer upgraden met een nieuwere versie van Windows? Dan kun je Windows 10 kopen in diverse varianten. Zo kun je Windows 10 Home kopen maar ook kiezen voor een professionele versie. De verschillen tussen de diverse versies kun je online eenvoudig terugvinden zodat jij de versie aanschaft die het beste voor jou geschikt is. Vergeet niet om een Windows 10 licentie te kopen indien deze (bijna) verlopen is.

Extra bij Windows Pro

Windows 10 kun je kopen als een Pro versie en een Home versie. De Pro versie heeft een aantal extra’s ten opzichte van de Home versie. Zo zit er bij de Pro versie een Bitlocker waarmee je gegevens kunt versleutelen en ze op die manier kunt beveiligen. Daarnaast is de Pro versie ook voorzien van een Remote Desktop. Deze kan gebruikt worden om in te loggen vanaf afstand. Zo hoef je niet altijd op dezelfde plek te zijn om te kunnen werken aan de computer. Windows 10 Pro beschikt ook over Assigned Access. Dit betekent dat andere gebruikers van je computer maar één applicatie kunnen gebruiken en er dus verder weinig mee kunnen doen. 

Updaten vanuit de cloud

Als laatste extra heeft de Pro versie een Microsoft Update for Business. Hiermee kun je als je een update wilt draaien dit ook doen vanuit de cloud. Dit betekent dat je slechts één update draait voor meer apparaten tegelijk en dit niet voor ieder apparaat opnieuw hoeft te doen.