Klik hier om in de betoverende wereld van LED verlichting te komen

Klik hier om in de betoverende wereld van LED verlichting te komen

led_strip

Misschien is mijn titel enigszins overdreven maar ik wil jullie toch even wat vertellen over led verlichting en in het bijzonder over led strip xl. Toen ik laatst bij een vriend op visite in zijn nieuwe huis was ben ik in aanraking gekomen met led verlichting. Ik had natuurlijk al wel eens van het begrip led gehoord maar nog nooit van led strips. Mijn vriend had in zijn huis namelijk een aantal led strips hangen. Deze led strips gaven verschillende sfeervolle kleuren licht af, bijvoorbeeld rood, groen of blauw. Hierdoor lichtte het huis van mijn vriend echt op vond ik. In zijn keuken had hij bijvoorbeeld onder de randen van zijn keukenkastjes een led strip geplaatst. Hierdoor leek zijn keuken wel buitenaards. Groene verlichting kwam namelijk onder de keukenkastjes vandaan, het leek net een ufo. Voor foto’s van zijn keuken, klik hier. Toen hij op een knopje van een afstandbediening drukte veranderde het groene licht in rood licht. Ik was hier zo onder de indruk van dat ik hem gelijk gevraagd heb naar waar hij dit heeft aangeschaft. Hij vertelde met toen dat hij regelmatig de website van led strip xl bezocht en hier nog wel opmerkelijker dingen aanschafte. Even rondkijkend in zijn huis besefte ik me inderdaad dat er nog veel meer led verlichting aanwezig was, op allerlei mogelijke manieren. Zo had hij in diezelfde keuken een groot led schrijfbord hangen waarop hij voor zichzelf elke dag weer nieuwe boodschappen achterliet. En een leuk effect dat dit gaf als je alle verlichtingen uit deed, het was namelijk glow in the dark. Ook had hij midden in de kamer drie bollen staan, elk ook aangedreven door led verlichting, die een zeer bijzondere gloed aan de kamer wisten te geven.