Leuke cadeau’s dankzij Max strandartikelen

9436_Slippers-graveren-en-bedrukken-sfeerAfgelopen maand was ik opzoek naar nieuwe artikelen voor in de cadeau winkel en ik zat te brainstormen samen met een vriendin onder het genot van een wijntje, uit eindelijk kwam ik op het idee om slippers te laten bedrukken en bij Max strandartikelen was het zeer voordelig. Ik kon hier voor erg weinig geld zelf het model slipper uitkiezen en zelf de bedrukking uitkiezen en uiteindelijk laten bedrukken. Het is erg voordelig om er zelfs een klein aantal te halen maar ik koos voor de optie om er meerdere te halen zodat het nog goedkoper werd. Voor de bedrukkingen koos ik verschillende soorten afbeeldingen en figuren en kleuren, dit zodat er meer variatie is.

Het liep goed

Toen de producten binnen waren na enkele dagen heb ik ze gelijk geprijsd en in de winkel gelegd. De eerste klant 45466_9499-03was een moeder met haar kinderen die voor allebei haar dochters een paar slippers kocht in verschillende kleuren. Binnen ongeveer een maand had ik alle slippers verkocht en dat waren er redelijk veel namelijk rond de tachtig slippers. Dankzij Max strandartikelen kunnen we meer winst maken omdat we zeer goedkoop onze eigen slippers kunnen ontwerpen en verkopen met een grotere winst dan hiervoor.