Online een Sinterklaaspakket bestellen

Een Sinterklaaspakket bestellen is niet zo moeilijk. Iets origineels vinden daarentegen heeft wat meer voeten in aarde. Je vindt online tal van leuke cadeaus maar hoe zorg je er nu voor dat je een zo origineel mogelijk geschenk vindt waar iedereen blij mee is?

Hoe zit het Sinterklaaspakket in elkaar?

Op de website van Origineel Kadootje vind je een leuk Sinterklaaspakket dat naar eigen wens gemaakt kan worden. Standaard bestaat het pakket uit een zak kruidnoten, een chocoladeletter en een snoeppot. De pot kan naar wens gegraveerd worden zodat je er een leuk en origineel cadeau van kunt laten maken. Omdat er een tekst en/of afbeelding op kan komen staan en je zelf het lettertype mag kiezen is iedere bestelling weer anders en altijd origineel.

Bestel op tijd

Het bestellen van het Sinterklaaspakket doe je het beste op tijd omdat er een bepaalde levertijd op zit. Zeker als je een wat grotere partij nodig hebt is het aan te raden niet op het nippertje te bestellen want er zit een gemiddelde levertijd van vijf werkdagen op. Je dient minimaal 25 pakketten tegelijk af te nemen maar als je er meer wilt hebben is dat natuurlijk ook mogelijk. Hoe meer pakketten je bestelt hoe meer korting je krijgt op de prijs van een pakket per stuk.

Geef aan wat je wilt hebben

Je kunt zelf aangeven wat erop dient te komen staan en daar een lettertype bij uitkiezen. Indien je er graag een afbeelding op wilt laten graveren kan dit iets zijn dat je zelf hebt uitgekozen maar je kunt ook een keuze maken uit de voorbeelden die je op de website vindt. Als je speciale wensen hebt over de manier van graveren en dergelijke kun je dit ook aangeven op het bestelformulier zodat de pot volledig naar wens gemaakt wordt.