Een heggenschaar haalt u bij Fixami

Bent u op zoek naar een goede heggenschaar? Dan bent u bij Fixami aan het juiste adres! Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment aan verschillende soorten heggenscharen speciaal voor u!

De heggenschaar is de ideale partners voor het onderhoud van uw hagen, ongeacht het type haag. Zowel hagen in parken en andere groenvoorzieningen als hagen in uw eigen tuin. De heggenschaar is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die waarde hecht aan een geordende, fraaie tuin. Het kan namelijk een hele klus zijn om een heg mooi recht te snoeien. Een goede heggenschaar is dan ook geen overbodige luxe. De beste heggenschaar haalt u bij Fixami!

Wat is een heggenschaar?

Een heggenschaar is een stuk tuingereedschap dat gebruikt wordt om de heg te snoeien. In een heg kunnen allerlei kunstige modellen worden gesnoeid, maar het kan ook simpelweg een rechte heg worden. Om het gewenste model in stand te houden is het belangrijk de heg regelmatig te snoeien. Heggenscharen zijn overigens niet geschikt om hele dikke takken mee te snoeien.

De veiligheid van een heggenschaar

Een slipkoppeling beschermt de gebruiker als de machine vast slaat in het materiaal. Tevens verhoogt het de duurzaamheid van de machine.

De snelstop zorgt ervoor dat de heggenschaar direct stopt met knippen zodra u de knop loslaat. Verder is het belangrijk om op het elektriciteitssnoer te letten. Het makkelijkste is het om deze altijd over de schouder te draperen. Op deze manier voorkomt u dat u deze per ongeluk doorknipt.