Oefenenen en plezier hebben

balanceer speelgoed

Lekker buiten spelen in de frisse lucht en nog ongemerkt wat leren ook, dit kan uitstekend met het balanceer speelgoed van Gonge. Zonder het te merken wordt het evenwicht de balans verbetert, je kunt de leukste combinaties maken door de onderdelen van het speelgoed te combineren met elkaar. Alle sets zijn voor zowel een kinderdagverblijf als een peuterspeelzaal geschikt, kijk rustig rond op kinderspel.net en kies welk speelgoed jij voor de kinderen leerzaam vind om te gebruiken.

balanceer speelgoed

Spelletje doen met de hele klas

Kinderen vinden het geweldig om met de hele klas een spelletje te kunnen doen, met balanceer speelgoed kun je eenvoudig een leuke hindernisbaan maken. Combineer de stapstenen met een hindernisbaan en je hebt een zeer leerzame, en leuk tijdverdrijf voor de kinderen. De heuveltoppen zijn grote hoge stenen, de kinderen moeten zonder de grond te raken van steen naar steen lopen. Lukt het de kinderen om veilig aan de overkant te komen? Bij kinderspel.net zijn er verschillende leuke en leerzame spellen om te werken aan de balans en motoriek van de kinderen.

Kinderen zijn gek op balans spelletjes

Als het om buitenspelletjes gaat vinden kinderen een balansspel of voor de grove motoriek geweldig om te doen, ze hebben niet eens door dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van het lichaam. Kinderen zien alleen de leuke dingen, balanceer speelgoed is daarom ideaal voor kinderen om te leren. Maak een uitdagend parcour, waar de kinderen echt moeite moeten doen. Hoe moeilijker je het parcour maakt, hoe leuker de kinderen het vaak vinden.