Je eerste elektronische sigaret

e-liquid kopen

Wanneer je een eerste elektronische sigaret aan gaat schaffen wil je ook e-liquid kopen, bijna alle smaken van de vloeistof zijn met en zonder nicotine te koop. Wanneer je hebt besloten om te stoppen te echt roken, en gebruik wilt maken van een e sigaret komen er veel vragen bij je naar boven. Iedereen die eraan begint gaat door deze fase heen, krijg je goede antwoorden dan ga je eenvoudiger door deze fase heen. Dan wordt het stoppen met roken een stuk makkelijker. 

e-liquid kopen

Welke smaken moet ik mee beginnen? 

Ben je echt gemotiveerd om te stoppen met roken dan is de e sigaret een goede manier om het gebruik van nicotine af te bouwen. Wil je e-liquid kopen maar weet je niet wat je moet kopen? Voor een beginnen is de smaak van tabak een herkenbare smaak, dit maakt het verschil met een sigaret zo klein mogelijk waardoor het verlangen ook minder wordt naar een echte sigaret. Begin wel met een juist nicotinegehalte, naar gelang je rookgedrag.  

Veel gebruikers stoppen met roken 

e-liquid kopen

De meeste mensen die een elektrische sigaret willen proberen zijn vroeg of laat van plan om te stoppen, of in ieder geval te minderen met roken. E-liquid kopen is daarbij een belangrijk element, door de goede vloeistof te kopen maak je de kans zeer groot dat de kans om te stoppen ook slaagt. Begin bijvoorbeeld met 18 mg nicotine en bouw dit af tot je helemaal geen nicotine meer nodig hebt. Misschien kun je dan wel blijven roken zonder nicotine maar dan met een lekker smaakje.