Klauteren bij Abel Klimbos!

Even eruit met het team en dan sportief zijn? Kom dan klauteren bij Abel Klimbos! Hier is het mogelijk om jouw skills te laten zien aan de rest van je collega’s. Het prettige bij dit bedrijf is dat jij met jouw familie, gezin of het team heen kunt. Een dagje eruit en te genieten van de omgeving en de beste zorg wilt toch iedereen? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je inspireren met de mogelijkheden.

Ons team had frisse motivatie nodig

Wanneer er weer een uitje georganiseerd moet worden, dan sta ik graag vooraan om te helpen. Op de een of andere manier vind ik dit ontzettend leuk om te doen. Helemaal wanneer ik al wel weet wat er gaat gebeuren en de rest nog niet. Enfin, mijn zoektocht op het internet leidde mij al snel weer naar Abel. De vorige keer zijn wij daar gaan golfen en dat vond iedereen erg leuk. Ditmaal zag ik dat je ook gebruik kunt maken van het klimbos. Een sportief uitje waar wellicht iedereen aan mee wilt doen.

De Abel klimbos gereserveerd

Nadat ik deze website had gezien wist ik het zeker. Hier gaan wij onwijs veel plezier beleven met het gehele team! De reservering was geplaatst en vervolgens kregen wij daar ook nog een bevestiging van. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten totdat wij onze collega’s in de trappen zien hangen!