Papieren tassen bedrukken?

Heb je een eigen winkel en wil je graag papieren tassen bedrukken? Of wil je graag een papieren goodiebag vullen met de leukste items die je weg kunt geven tijdens een event? Dan kennen wij een partij waar je terechtkunt. Bij Maxilia ben je aan het juiste adres als je graag jouw eigen logo of een hippe quote wilt hebben op een papieren tas. Wil je dit ook? Lees dan eerst onze blog, want we leggen je precies uit wat je moet weten over het bedrukken van papieren tassen via Maxilia.

Milieuvriendelijke tassen bedrukken

Het is altijd handig om als bedrijf gepersonaliseerde tassen te hebben die je kunt meegeven aan bezoekers of klanten. In tassen kun je folders of ander promotie materiaal stoppen. Maar ook als je een eigen winkel hebt dan zijn tassen ideaal, want hier kun je de gekochte spullen van de klant instoppen. Bij Maxilia vind je een ruim aanbod papieren tassen die je kunt laten bedrukken tegen een betaalbare prijs. Papieren tassen zijn erg milieuvriendelijk doordat deze gerecycled kunnen worden. Kortom: als je kiest voor bedrukte papieren tassen voor jouw bedrijf dan ben je hartstikke goed bezig!

Bedrukte papieren tassen in diverse formaten

Papieren tassen met opdruk helpen jouw bedrijf om reclame te maken. Bij Maxilia vind je papieren tassen in diverse formaten en uitvoeringen. Zo heb je tassen in A5-formaat, A4-formaat en in A3-formaat. We raden het aan om te kiezen voor diverse formaten. De ene keer wil je namelijk veel meegeven aan een klant, waardoor je een A3-formaat tas nodig hebt, terwijl je een andere keer misschien maar weinig wilt meegeven. Als dit het geval is het handig als je ook een A5-formaat tas op voorraad hebt. Daarna kun je bij Maxilia nog kiezen tussen de diverse uitvoeringen. Wil je met jouw bedrijf luxe uitstralen? Dan kan een papieren luxe bedrukte shopper een goede keuze zijn. Wil je graag een grote bestelling plaatsen voor weinig geld? Kies dan voor een simpele goedkope tas. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder.